tag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post686622092477960666..comments2024-03-04T11:31:53.813+01:00Comments on Vikend kuvarica: Slatko od smokviSvetlana Djukanovićhttp://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-76027728309384957622021-05-21T14:19:01.265+02:002021-05-21T14:19:01.265+02:00Eto, ja sad prvi put čujem da se slatko može kuvat...Eto, ja sad prvi put čujem da se slatko može kuvati i od mladih, tek zametnutih smokvi! Žao mi je, ali tu vam ne mogu pomoći jer zaista ne znam kako bi se ono kuvalo. Moraću malo da proguglam, sad me živo interesuje kakvo je, pa ako ikad saznam kako se pravi, obavezno javljam. Puno pozdrava! Svetlana Djukanovićhttps://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-4487943017031997042021-05-19T19:19:32.200+02:002021-05-19T19:19:32.200+02:00Hvala na ovom divnom receptu, da se ne zaboravi. A...Hvala na ovom divnom receptu, da se ne zaboravi. A prica celokupna vratila me djetinjstvo. Samo me zanima dali je isti postupak sa ovim malim tek zametnutim smokvicama tz.pupavcima.To slatko mi se urezalo u secanje kod moje pokojne tetke Ljubice Kalezic, koja ga je izvanredno spremala.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02764254811253640397noreply@blogger.com