tag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post2025957415009533511..comments2024-03-04T11:31:53.813+01:00Comments on Vikend kuvarica: Majstori za duvan čvarkeSvetlana Djukanovićhttp://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-88411448352530013902019-12-13T10:54:01.136+01:002019-12-13T10:54:01.136+01:00Draga Zlatice, hvala tebi puno! Svaka kuća ima nek...Draga Zlatice, hvala tebi puno! Svaka kuća ima neki svoj ritual / običaj kad je ovaj dogadjaj u pitanju ;) Svetlana Djukanovićhttps://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-82028681083375635142019-12-09T19:39:31.660+01:002019-12-09T19:39:31.660+01:00Draga Svetlana vratila si me u moju mladost prelij...Draga Svetlana vratila si me u moju mladost prelijepo opisano zadnji puta smo klali svinju prije trideset godina bas sam sa uzivanjem procitala tvoju svinjokolju .Zlatica Batrnekhttps://www.blogger.com/profile/13656334637623856786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-71509593611669319402019-02-11T20:09:45.469+01:002019-02-11T20:09:45.469+01:00U mojoj roditeljskoj kući čvarci se ovako spremaju...U mojoj roditeljskoj kući čvarci se ovako spremaju oduvek. Jedino odstupanje koje imamo poslednjih godina je da se mast ne meša više ručno, već ima neka skalamerija koja se pokreće strujom. Sve ostalo je nepromenjeno, čak i to da je zet i posle trinaest godina i dalje šegrt. Hvala puno za pohvale, recept napisan u jednom dahu. Šteta što se niste organizovali, možda ne bi ste dobili baš ovakve čvarke (jer niste u Valjevu, ima tu uticaja i geografska širina i dužina) ali bi ste se, sigurna sam, odlično proveli! Svetlana Djukanovićhttps://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-89143315942873022252019-02-11T00:12:57.485+01:002019-02-11T00:12:57.485+01:00Obožavam duvan-čvarke, mada ih ovde u tuđem, dalek...Obožavam duvan-čvarke, mada ih ovde u tuđem, dalekom svetu, nema. Bilo je ideja da sa društvom kupimo svinju na fami, ali skoro svi, sem mene, su ostali na tome da bi učestvovali s parama, što je ovde, najmanji problem i da bi jeli. Na tome se sve završilo. Sada o receptu: Fantastičan. Meni je toliko slikovit, slikovitiji nego da je snimljena procedura i okačena na You Tube. Mnogo bi dugo trajalo, a ovo sam pročitao u dahu i kao da sam učestvovao u ovom događaju. Svaka čast.Anonymousnoreply@blogger.com