tag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post3307899555960913031..comments2024-03-04T11:31:53.813+01:00Comments on Vikend kuvarica: Supa i čorba od goveđeg repaSvetlana Djukanovićhttp://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-19333609664883937512019-02-21T20:41:34.942+01:002019-02-21T20:41:34.942+01:00Znači i ti si vikend kuvarica :) :) :) Znači i ti si vikend kuvarica :) :) :) Svetlana Djukanovićhttps://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-20950265296323760352019-02-21T20:36:14.032+01:002019-02-21T20:36:14.032+01:00Hvala puno na odgovoru , ni ja ne koristim suve za...Hvala puno na odgovoru , ni ja ne koristim suve zacine. Supica ce biti za vikend, u toku sedmice sam na poslu , a supu treba dugo kuvati. Hvala jos jednom , zelim ti lep vikend i pratim redovno tvoj blog:) Topli pozdrav do sledeceg komentara :) :) :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-74569567674660618952019-02-21T17:57:48.669+01:002019-02-21T17:57:48.669+01:00U poslednje tri-četiri godine mislim da ni jednom ...U poslednje tri-četiri godine mislim da ni jednom nistam stavila taj suvi zacin u bilo koje jelo. Jednostavno sam prestala i odvikli smo se od ukusa hrane s tim dodatkom. Ali ako stavis, nista nece faliti, ja i s mojom mamom vodim rat oko toga ;) Na blogu Jekin kapric ima i recept za domacu "vegetu" ali nikako da stignem i to da smutim :) Ajd nadam se da je supa ispala dobra sa vegetom ili bez nje, tek sad sam primetila da je komentar od pre dva dana jaooooooooj! <br />Svetlana Djukanovićhttps://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-55107033613950467222019-02-19T21:21:33.414+01:002019-02-19T21:21:33.414+01:00Spremam se da kuvam supu od repa, jedino neznam je...Spremam se da kuvam supu od repa, jedino neznam jesi stavljala umjetne zacine , poput zacina c ili slicno.<br />Eh, kad smo kod zeleni , posalje mene svekrva po persunov list, a ja donela punu saku lisca od sargarepe .Cuj, znala se udati a nisam znala razliku lisca u povrca hehe. Doduse nije bilo razvijenog korjena ,samo list inace bi znala hehe.<br />Pozdrav:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-8778720468224570182019-02-12T18:32:29.809+01:002019-02-12T18:32:29.809+01:00Ja godinama tražim komad od kolenice za osso buco,...Ja godinama tražim komad od kolenice za osso buco, izgleda da ću ga praviti u nekom drugom životu! Jedan mesar mi je rekao da repove ne uzimaju od klanica jer ih uslovljavaju da uz njih uzmu i gomilu iznutrica koje ne mogu da prodaju. A i restorani dosta uzimaju za sebe pa nama, sitnoj boraniji :) šta preostane ;)Svetlana Djukanovićhttps://www.blogger.com/profile/09137748823274686401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-72982155237428583.post-36788258494933718172019-02-12T13:01:33.412+01:002019-02-12T13:01:33.412+01:00Zaista si to odlično opisala. I kod nas takva juha...Zaista si to odlično opisala. I kod nas takva juha smatra specijalitetom, ali je i ovdje prava umjetnost dobiti goveđi rep. Kao, uostalom, i neke dobre komad3e junetine ili svinjetina (rebarca ne možeš kupiti ni po cijeni zlata). Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.com